Skinny jeanler, çok uzun bir süre sokak stilinin baş tacı olmayı başardı ve moda sahnesinden hızlı çekilecek gibi de durmuyor ancak tahta artık başka stiller geçti. Skinny jeanlere nasıl veda edeceğini ve yeni bol ve rahat kesimli pantolonları hayatına ve stiline nasıl dahil edeceğini merak ediyorsan önerilerimizi keşfet!

Son yıllarda mom jeanler, boyfriend jeanler ya da geniş paçalı ve bol kesimli baggy pantolonlar oldukça popüler. Özellikle sokak stilinde gençlerin tercihi yüksek belli, geniş jeanlerden yana oluyor. Yarattığı konfor, verdiği hareket özgürlüğü, farklı stiller yaratmaya uygun tasarımlarla yaratıcılığa daha fazla yer bıraktığından olsa gerek genişleyen paçalar ve rahatlayan kesimler, her sezon daha fazla seçenekle karşımıza çıkmaya başladı. Şimdi oversize ceketlerini ve crop top tişörtlerini karşına al ve hangi tarz jean ile daha iyi görüneceklerine karar ver! Tabii önce ipuçlarını takip et!

Oversize Ceket + Beyaz Tişört

Beyaz tişörtü neyle giyersen giy, birkaç aksesuarla şahane görünürsün çünkü minimalizm bunu getirir. Ama bu minimalist görünümü dengeleyebilecek bir araca ihtiyacın varsa, oversize ceketlere bir şans verebilirsin. Tabii bu ikiliyi en tarz sahibi şekilde birleştirmek için kargo jeanler’i gardırobuna mutlaka eklemelisin.

Denime Özel Ton-Sür-Ton

Mevsim bahara dönerken botlardan kurtulup sneakerlara dönüş de başlıyor. Yüksek belli mom jean ya da boyfriend jeanlerden biriyle crop top triko ya da tişörtleri birlikte giyebilirsin. Bu kombini daha yaratıcı hale getirmek için neon desenleri veya şapka ya da bandana gibi aksesuarları kullan. Oversize crop toplar yüksek bel jeanlerle daha uyumlu olabilir ama vücuda oturan crop toplar da özellikle geri gelmeye can atan düşük bel trendini canlandırmanda yardımcı olacaktır.

Denim-on-Denim

Jean gömlekler, jean ceketler ve jean büstiyerler… Denim hayatımızın her anına eşlik edebilecek kadar çeşitlendikçe, denim-on-denim için eğlenceli ve yaratıcı fikirler de kendiliğinden ortaya çıkıyor. Bu trendi denerken elini korkak alıştırma, denimi her parçada ve aksesuarlarında kullanabilirsin. Önemli olan dengeli bir görünüm yaratmak!